perjantai 18. joulukuuta 2020

@sivakkaphotos:n tarina

 


Ostin ensimmäisen digikameran vuonna 2008. Se oli Canon PowerShot jotain. Megapikseleitä oli huimat 8. Näppäilin sillä kuvia ja latasin niitä nettiin. Sukulaiset kehuivat että otan hyviä kuvia. Sitten ostin älypuhelimen ja kamerakuvaus jäi. Olen kuvannut 1 1/2 vuotta Huawei P20 lite:lla. Tässä on 20 Mpix kamera. Ihan hyviä päiväkuvia tällä saa otettua.

Täällä pohjoiskarjalaisessa periferiassa ei aluksi toiminut internet. Sitten kun alkoi megatavut kulkemaan rekisteröidyin Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ym. sosiaalisen median palveluihin. Aluksi olin Instassa maatilamme Yläpihan nimellä, mutta kun otin kuvia ympäri kylää muutin käyttäjänimen @sivakkaphotos:ksi.

Tämän ja monta muuta kuvaa löydät siis Instagramista nimellä @sivakkaphotos. Autathan sinäkin säilyttämään nämä arvokkaat kulttuuriympäristöt avoimina tulevaisuudessakin ostamalla täältä vastikkeita https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/. Kiitos kannatuksestasi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rinne saatiin viimeinkin raivattua!

Nyt voi kertoa sellaisen ilouutisen, että joukkorahoituskohteena ollut Pohjorinteen vanha pelto on viimeinkin saatu raivattua ki...